Jobbar du med
hudvård och är intresserad av
kost & näring för hudens hälsa?

Då har du kommit helt rätt!!


Här hittar du som jobbar med hudvårdsbehandlingar, t.ex. som hudterapeut eller liknande, information om mina kurser, kostrådgivning, föreläsningar och andra tjänster inom kost, näring och livsstil för hudens hälsa.


DIPLOMKURS: Kost, näring och livsstil för hudens hälsa

Det blir alltmer känt att hudens hälsa påverkas av vår kost, näringsintag och livsstil. Du som jobbar med hudvårdsbehandlingar får säkert frågor om kost och näring för hudens hälsa från dina kunder.

Nu har du chansen att optimera dina kunders resultat genom att lära dig vilken kost och vilka näringsämnen som behövs för hudens hälsa, för att minska hudproblem och bromsa hudens åldrande.


Kostrådgivning för hudens hälsa

Ibland behöver man lite extra stöttning och motivation för att göra förändringar i sin kost och livsstil.

Som hudterapeut kan du hänvisa kunder som är i behov av extra hjälp till mig. Jag erbjuder både individuell kostrådgivning och i grupp.


Unika rabattkoder för din salong

Nu har du chansen att erbjuda dina kunder unika rabattkoder för din salong till onlinekursen Vackrare hy med rätt näring, som riktar sig till allmänheten (se längre ner).

Alternativ 1

Du får en unik rabattkod för din salong, t.ex. “Lenas Hud” som ger dina kunder 20% rabatt på kursen.

Alternativ 2

Du får en unik rabattkod för din salong, t.ex. “Lenas Hud” som ger dina kunder 10% och du får en kickback på 10% per såld kurs.

Du får dessa fina foldrar som innehåller en QR-kod med rabattkoden och en länk till bokning av kursen. I foldern finns även information om kostrådgivning för hudens hälsa.


Onlinekurs: “Vackrare hy med rätt näring”

Den här kursen riktar sig till allmänheten och är perfekt för de av dina kunder som vill lära sig mer om hur de kan optimera sin huds hälsa med kost, näring och livsstil.

Se även ovan för möjlighet att få en unik rabattkod till kursen.


Event och föreläsningar

Ska du ha ett kundevent eller någon annan typ av sammankomst? Varför inte boka en spännande föreläsning om kost och näring för hudens hälsa med mig?

Några exempel på teman på föreläsningar:

  • Problemhud
  • Kost och näring för anti-aging
  • Näring för att optimera hudens hälsa

Måltidsplaner och recept för hudens hälsa!

Denna mall för måltidsplaner och recept för hudens hälsa kan du ge direkt till dina kunder. Du kan ändra text och bilder enligt dina egna önskemål. Du kan även sätta din egen logga på designen!

För att kunna använda mallarna behöver du ett konto i det användarvänliga designverktyget canva.com (gratis).

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Price: 500,00 Kr
För att kunna använda måltidsplanen behöver du skapa ett konto i det gratis och användarvänliga designverktyget canva.com.

Om mig

Jag som driver Nutrition Matters Skin heter Lina Åhlén och jag har jobbat som kursledare, föreläsare, kostrådgivare och skribent inom kost- och hälsoområdet sedan 2010.

Hudens hälsa är mitt största intresseområde och jag brinner för att sprida kunskapen om hur vår kost, näring och livsstil kan optimera hudens hälsa och bromsa hudens åldrande.

Från hälso- och skönhetsbloggen:

Citron- och ingefärsdryck
Recept för huden

Citron- och ingefärsdryck

Citron- och ingefärsdryck Jag bara älskar den här drycken! Det är värmande, näringsrikt, otroligt god och samtidigt väldigt praktisk. Hoppas att du gillar den lika mycket som jag! Ingredienser: 3-4 citronerEn stor ingefärsrotGurkmejarötter eller 2-3 msk gurkmejakrydda2-3 msk Kanel (ceylon) Gör så här: Jag dricker normalt mitt på morgonen med min dagliga dos kollagenpulver. Ett…

Kost, näring och psoriasis
Inflammatoriska hudproblem | Psoriasis

Kost, näring och psoriasis

Kost och psoriasis Psoriasis är en ärftlig inflammatorisk autoimmun sjukdom som yttrar sig i att huden blir inflammerad och flagnar. En autoimmun sjukdom innebär att immunförsvaret attackerar den egna vävnaden. När det gäller psoriasis så är det huden som blir attackerad och det ökar inflammation. Det ökar även bildningen av nya hudceller, vilket leder till…

FMD minskar biologisk ålder och förbättrar hudens hälsa
Anti-aging och biologisk ålder

FMD minskar biologisk ålder och förbättrar hudens hälsa

En ny studie, som publicerades i februari, visade lovande resultat  den så kallade Fasting mimicking diet, fastehärmande dieten på svenska, (FMD) på åldrandeprocessen. Valter Longo är en känd läkare och forskare och har med FMD behandlat sina patienter under många år. Tidigare fynd visar bland annat ökad livslängd hos möss samt förbättrad hudhälsa hos människor….

Huden och mage-tarmhälsa
Akne | Huden och mage.tarmhälsa | Inflammatoriska hudproblem

Huden och mage-tarmhälsa

Huden och mage-tarmhälsa: the gut-skin-connection Visste du att det finns en koppling mellan huden och mage-tarmhälsa? Det har på senare år blivit känt att vår tarmhälsa inte bara påverkar magens hälsa utan även resten av kroppen, som hjärnan och vår mental hälsa, immunförsvaret och även huden! Framförallt utvecklingen av inflammatoriska hudproblem som akne, eksem eller…

Motverka torr hy med kost och näring
Fettsyror | Kollagen

Motverka torr hy med kost och näring

Kämpar du med torr eller uttorkad hud? Speciellt nu när vädret blir kallare och luften torrare. Det är frustrerande, eller hur? Det gäller att hitta grundorsakerna och hitta den perfekta lösningen just för dig! Först och främst, vad är huvudorsaken till torr hud? Yttre faktorer som kalla temperaturer, torr luft och parfymerade tvålar, tvättmedel och…