Här anmäler du till Diplomkurs: Kost, näring och livsstil för hudens hälsa via faktura.

Kursavgift: 4 895,00 inkl. moms och 20% rabatt.

Om ni är fler personer på en salong som vill gå kursen kan ni höra av er på info@nutritionmattersskin.se så kan vi ordna en mängdrabatt om ni anmäler er samtidigt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Namn
Villkor
Se bokningsvillkor nedan.
Personuppgifter
Se integritetspolicy nedan.

Tillträde till kursplattformen ges inom 48 timmar, via en länk som mailas ut direkt från plattformen Coursio. Du kommer även att få ett separat mail med mer information från Nutrition Matters Skin. Håll utkik efter båda mailen. Om du inte får några mail titta i skräppostmappen om de hamnat där. Om inte får du höra av dig till nedan mailadress.

Om du betalat för kursen men ännu inte påbörjat den, har du rätt att avboka den inom 14 dagar efter betalning, förutsatt att du ännu inte loggat in i kursplattformen. Efter inloggning i plattformen gäller normalt inte ångerrätten, eftersom allt material då blir tillgängligt direkt. Har du särskilda skäl och av någon anledning önskar avboka, trots att du loggat in i plattformen, är du välkommen att höra av dig på nedan mailadress för en dialog.

Du har tillträde till kursportalen i två år efter att du köpt kursen. Om du av någon anledning har behov av att förlänga tillgängligheten är du välkommen att höra av dig. Du behöver inte ange något skäl, det kan vara så enkelt som att livet kom emellan! Ange hur länge du vill förlänga tillträdet till kursen. 

Om du behöver komma i kontakt, är du välkommen att höra av dig genom att maila info@nutritionmattersskin.se. Vi svarar inom 48 timmar helgfria vardagar.

Vi behöver dina uppgifter för att ge tillträde till de kurser du anmält dig till och för att kunna utfärda eventuella diplom i ditt namn. 

Vi använder dina kontaktuppgifter för att kunna fakturera dig för de kurser du anmält dig till. Vi behöver även kunna kontakta dig angående din anmälan.

Vi använder personuppgifter i samband med försäljning och marknadsföring av våra produkter och tjänster, genom att du får nyhetsbrev via e-post från oss. Den rättsliga grunden för att behandla personuppgifter för detta ändamål är samtycke. Du kan när som helst dra tillbaka detta samtycke genom att avregistrera dig från nyhetsbrevet. 

Här hittar du integritetspolicyn i sin helhet.