Affiliate disclaimer policy

För att göra det möjligt för mig att ta mig tid att göra research och skriva artiklar och recept använder jag affiliate-länkar. Om du köper en produkt via en länk på sidan så får jag en liten provision, men det kostar inte dig något extra.

Du kan vara säker på att jag bara länkar till produkter som jag har provat och som jag älskar, så att du kan vara säker på att de håller bra kvalitet eftersom ditt välmående är min högsta prioritet. Mitt yttersta syfte med den här bloggen är att sprida kunskap om hur näring, kost och livsstil påverkar hur vi mår och hur vi ser ut.

Om du har några frågor eller funderingar kring det här så är du välkommen att kontakta mig på lina@nutritionmattersskin.se.

Varma hälsningar,

Lina


Vill du lära dig hur du kan stärka och skydda

din hud med kost och näring? Boka din plats på min onlinekurs idag.