Under helgen får du lära dig hur du kan hjälpa dina kunder att optimera sin huds hälsa, minska hudproblem och bromsa hudens åldrande med kost och näring, tillsammans med mig och dina kurskamrater.

Fördelar med att gå kursen live:

  • Du får möjlighet att ställa frågor som dyker upp direkt.
  • Du får ett fysiskt kompendium med allt kursinnehåll, recept, måltidsplaner och annat material som du kan använda på din salong.
  • Du får tillgång till kursens onlinematerial helt gratis.

Efter kurshelgen får du möjlighet att gå hem och titta igenom onlinematerialet och när du är redo gör du tentamen i onlinekursen. Vid godkänd tentamen får du ditt diplom mailat till den mailadress du angav vid anmälan.

Var och när?

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Kungsängsgatan 21 i Uppsala

När: Lördag 14 september och söndag 15 september 2024

Tid: 9.00 – 15.00


OBS! Först till kvarn gäller då det är ett begränsat antal platser i kurslokalen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Namn
Villkor
Se bokningsvillkor nedan.
Personuppgifter
Se integritetspolicy nedan.

Efter anmälan får du ett separat mail med mer information från Nutrition Matters Skin. Om du inte får något mail titta i skräppostmappen om de hamnat där. Om inte får du höra av dig till nedan mailadress.

Du har rätt att avboka den inom 14 dagar efter betalning.

Om du behöver komma i kontakt, är du välkommen att höra av dig genom att maila info@nutritionmattersskin.se. Vi svarar inom 48 timmar helgfria vardagar.

Vi behöver dina uppgifter för att ge tillträde till de kurser du anmält dig till och för att kunna utfärda eventuella diplom i ditt namn. 

Vi använder dina kontaktuppgifter för att kunna fakturera dig för de kurser du anmält dig till. Vi behöver även kunna kontakta dig angående din anmälan.

Vi använder personuppgifter i samband med försäljning och marknadsföring av våra produkter och tjänster, genom att du får nyhetsbrev via e-post från oss. Den rättsliga grunden för att behandla personuppgifter för detta ändamål är samtycke. Du kan när som helst dra tillbaka detta samtycke genom att avregistrera dig från nyhetsbrevet. 

Här hittar du integritetspolicyn i sin helhet.